3 Secrete de la dermatologi, pentru pielea, părul și unghiile tale

Folosește protecție împotriva razelor UV. Tot timpul.

Știu, sună evident, dar dacă toată lumea ar ține cont de asta dermatologii nu ar mai exista. Protecția împotriva soarelui este cea mai importantă armă a ta și cel mai probabil nu folosești asemenea soluții suficient. Dermatologii o fac la orice ieșire, indiferent de sezon și indiferent dacă afară e înorat sau senin. Razele periculoase ale soarelui pătrund prin stratul de nori.

Mănâncă ceea ce trebuie

Înainte de loțiuni, dermatologii insista pe o alimentație corespunzătoare. Este important să fii mereu hidratat și să ai antioxidanți. Bea cât mai multă apă și consumă migdale. MIgdalele sunt bogate în magneziu și vitamina E, ambele esentiale pentru pielea ta. De asemenea, ouăle sunt cele mai indicate pentru unghii și păr, fiind bogate în vitamina A și D.

Acordă suficient timp somnului

În timpul somnului, glanda pituitară secretă hormoni de creștere. Este cel mai important proces prin care unghiile, părul și pielea ta se repară. Ăsta este unul din motivele pentru care cei care nu dorm suficient tind să pară mai învârstă decât sunt. O piele neîngrijită și un păr fragil dăunează aspectului pe termen lung.