Horoscop 12 ianuarie 2020, cu Neti Sandu. Se aud clopote de nunta pentru o zodie si vin bani pentru alta!

Horoscopul de duminica ne este prezentat de celebrul astrolog, Neti Sandu. Afla ce ti-au rezervat astrele pentru astazi.


HOROSCOP 12 IANUARIE BERBEC

E cineva care vrea sa iesiti ca sa va cunoasteti mai bine si o s-o faceti daca si voi simtiti o chimie cu persoana respectiva. Voi o sa dati curs invitatiilor pe la prieteni, inca va recuperati dupa sarbatori si va vedeti si cu cei cu care n-ati apucat in perioada sarbatorilor.

HOROSCOP 12 IANUARIE TAUR

Cineva de care va separaserati mai face o-ncercare sa va recapete interesul, atentia, sa fiti din nou impreuna. Se poate sa aflati ceva despre o colaborare pe care-ati putea-o avea cu cineva din strainatate, sau de prin tara, si sa va-ntalniti ca sa stabiliti termenii in care-o sa lucrati.

HOROSCOP 12 IANUARIE GEMENI

Va invita cineva la o aniversare, e un moment festiv care-o sa va reconecteze la activitatile de grup. Pare-se ca trebuie reinventata relatia cu partenerul ca desu ati dat tot ce se poate tot va puteti trezi cu reprosuri, insa nu e totul pierdut, c-o sa fiti receptivi la ce vi se cere.

Loading…


HOROSCOP 12 IANUARIE 2020 RAC

O sa scoateti din banii de rezerva ca sa va duceti la o nunta, sau la un botez, c-ati cheltuit mult in ultima perioada. O sa primiti niste raspunsuri la intrebarile pe care le-ati pus partenerului de cuplu, si atmosfera din relatie se detensioneaza, totul o sa capete sens.

HOROSCOP 12 IANUARIE 2020 LEU

Poate-i duceti pe copii intr-un parc de agrement, la munte, la schi, la patinoar si faceti impreuna miscare. Poate-i strangeti pe toti cei din fasmilie la masa de duminica si fxati ce-are de facut fiecare pentru evenimentele care vor avea loc in viitorul apropiat, o nunta, un botez, ori altceva la scara mai mare decat o zi de nastere.

HOROSCOP 12 IANUARIE 2020 FECIOARA

Se poate s-aveti spor la cumparaturi si sa va bucurati de preturi convenabile si poate luati cate ceva in rate. O sa faceti cunostinta pe la mondenitatile la care veti ajunge cu cineva care sa vi se potriveasca, asa, ca fel de a fi si sa va-ncumetati la o relatie.

HOROSCOP 12 IANUARIE 2020 BALANTA

O sa va mobilizati usor s-o porniti intr-o vilegiatura, sa le faceti o vizita unor prieteni cu care nu v-ati vazut de sarbatori. Sunt noutati la capitolul relatie, convietuire, in termeni mai buni decat pan-acum, poate pentru ca v-ati invatat lectia si o sa va armonizati pe viitor.

HOROSCOP 12 IANUARIE 2020 SCORPION

O sa prindeti din zbor o oferta de job si se poate concretiza cat de curand c-o sa dati de oameni parolisti. O sa scoateti din buzunar atat cat trebuie ca sa le oferiti alor vostri o seara minunata in oras, poate la un restaurant, sau la un spectacol, un concert.

HOROSCOP 12 IANUARIE 2020 SAGETATOR

Sunteti amatori de facut miscare, poate va duceti la o sala de sport, daca nu alegeti niste activitati in aer liber Aveti initiativa si prietenii or sa va urmeze in excursie, la plimbare, la meci, acolo unde va duceti la evenimente festive, se merge pe mana voastra.

HOROSCOP 12 IANUARIE 2020 CAPRICORN

Poate vi se face o surpriza placuta si va invita cineva la un concert sau la un tete a tete c-o avea ceva sa va marturiseasca. Se poate sa va implicati intr-o activitate cu public si sa primiti vreo distinctie, e un an special pentru voi, si o sa aveti parte de ceva onoruri.

Loading…


HOROSCOP 12 IANUARIE 2020 VARSATOR

S-ar putea sa va gasiti si voi sufletul pereche si sa va completati frumos, sa traiti o frumoasa poveste de dragoste. Voi v-ati putea repezi pana la prietenii din alt oras si sa va-ntoarceti diseara, la noapte, cu bateriile-ncarcate, dupa cateva ore bune de plimbare, de schimbat impresii.

HOROSCOP 12 IANUARIE 2020 PESTI

Poate va pregatiti de o iesire in lume si o sa faceti dovada unor calitati si-o sa primiti o recompensa. O sa va descurcati cu banii daca vreti sa faceti o plimbare in alt oras, sa va duceti la o nunta, sau la un party cu pretentii – o sa va iasa pasienta.