Horoscop Karmic 2020. O zodie va avea parte de lectii dure. Ce ti-a pregatit KARMA pana la finalul anului!

Daca, in mod constant, ai un comportament toxic sau negativ, vei suporta consecintele. Daca, dimpotriva, actiunile tale sunt pozitive, chiar si cu pretul personal, vei primi recompense. Totul in viata se plateste! Cam asa ar suna, pe scurt, definitia karmei.


Horoscop Karmic 2020. Afla ce misiuni si recompense are 2020 pentru tine, din perspectiva karmei.

Horoscop Karmic 2020. BERBEC

Poti avea o surpriza placuta sa descoperi ca esti favorizat de karma anul acesta. Starea de calm iti creeaza momente prielnice pentru introspectie, dezvoltare personala. Nu lasa responsabilitatile vietii cotidiene sa te doboare. Fa-ti timp si pentru tine. Vei vedea rezultatele.

Horoscop Karmic 2020. TAUR

Mesajul karmei pentru tine este sa nu lasi lucrurile nerezolvate in acest an. Ia din urma tot si sorteaza. Ce merita sa fie pastrat, ce merita sa fie aruncat. Ai nevoie de pace si echilibru in viata ta. Pastreaza doar elementele care iti aduc aceste doua lucruri. Sortarea este valabila in toate aspectele vietii tale: relatii, job-uri, actiuni.

Loading…


Horoscop Karmic 2020. GEMENI

Tu esti omul actiunii si ai tot timpul motoarele turate. 2020 este despre altceva. Karma iti spune STOP! Linisteste-te! Ia o pauza! Vor fi momente in care te vei simti coplesit, dar daca iei totul pas cu pas vei vedea cat de usor iti va fi.

Horoscop Karmic 2020. RAC

Vesti bune! Eforturile tale sunt rasplatite. Ai ajutat pe toata lumea, de-acum incep sa vina beneficiile. Karma actioneaza in favoarea ta. Urmeaza o perioada optimista si pozitiva in viata ta. Dar incearca sa nu crezi ca totul ti se cuvine. Atentie, karma lucreaza!

Horoscop Karmic 2020. LEU

Ai luat cateva decizii dubioase in ultima vreme, iar acum este timpul sa revii pe drumul tau. Karma iti poate da un mic avertisment ca trebuie sa-ti recapeti energia optimista. Zambeste mai mult, tine capul sus si vei vedea cum totul se transforma in fata ta.

Horoscop Karmic 2020. FECIOARA

Capul sus si treci la treaba. Karma te forteaza sa iesi din zona de confort. Recompensa sau pedeapsa? Numai de tine depinde cum privesti lucrurile. Tot ce ti-ai dorit vreodata te asteapta. Pentru asta, insa, esti gata sa risti? Cat de mult iti doresti ceea ce-ti doresti?

Horoscop Karmic 2020. BALANTA

Desi lucrurile par cam complicate, in realitate vei traversa o perioada echilibrata si stabila. Tot ce trebuie sa faci este sa nu asculti gura lumii. Nu ii lasa pe altii sa-ti strice bucuria. Ceea ce vezi drept recompensa, pentru altii poate sa nu fie ceva special.

Loading…


Horoscop Karmic 2020. SCORPION

Karma are pregatite pentru tine cateva lectii. Vor veni noi reguli in viata ta si te vei vedea nevoit sa infrunti frici si temeri. Totul va avea un rezultat benefic, daca reusesti sa vezi ambele fatete ale unei situatii. Focusul pentru 2020 va fi pe relatii. Vezi care sunt oamenii care te pot ajuta in transformarea ta.

Horoscop Karmic 2020. SAGETATOR

Fara indoiala, anul 2019 a fost unul stresant si deloc usor pentru tine. 2020, insa, iti va aduce calm si relaxare. Ai muncit din greu, acum vin si recompensele. Fiecare tel pe care il atingi iti scoate in cale altul nou. Dar nu sari prea multe trepte. Ia-o usor, ca sa nu fii frustrat si sa renunti inainte de vreme.