Horoscop Neti Sandu. Comunicarea durerilor este esențială!

Loading…


HOROSCOP BALANŢA
E cineva care vrea să fiţi împreună şi poate va invită într-o excursie, să fiţi într-un cadru neutru să se vadă, clar, dacă sunteţi făcuţi unul pentru celălalt. O să primiţi mai multe invitaţii la mondenităţi şi o să vă duceţi pentru că sunteţi dornici de cunoştinţe noi şi o să luaţi pulsul societăţii.

HOROSCOP SCORPION
Poate-o să petreceţi mai mult timp cu copiii, îi duceţi în parc, la locurile preferate, să se distreze, că au nevoie de un respiro. Poate plecaţi într-o escapadă turistică, va invita nişte prieteni la ei într-o altă localitate şi o să fie o gură de aer proaspăt, o să fie deconectant.

HOROSCOP SĂGETĂTOR
Aveţi nişte lucruri de spus ca să remediaţi o situaţie şi poate ieşiţi la cafea, să daţi cărţile pe față. Grupul de prieteni vă acaparează, vrea să aveţi activităţi comune, să faceţi mişcare pentru că e o plăcere comună şi pentru c-aveţi unde să vă duceţi.

Loading…


HOROSCOP CAPRICORN
Poate o să fiţi alături de nişte prieteni care sărbătoresc ceva şi o să vă bucuraţi cu toţii, strângeţi şi mai bine legăturile. Se poate să atrageţi atenţia prin ceva care să v-aduc satisfacţii morale, materiale şi să ajungeţi pe o treaptă superioară, s-atingeţi alt statut.

HOROSCOP VĂRSĂTOR
Se poate să vă duceţi la un spectacol sau o fi o ceremonie care o să vă trezească emoţii c-o fi cineva foarte apropiat – protagonistul. Poate vi se face o surpriză şi vă scot prietenii la plimbare, vă trec graniţa şi vă-ntoarceţi mâine – casa străinătăţii e activată şi or să apară ocazii să vă duceţi în plimbare.

HOROSCOP PEŞTI
Se poate să apară cineva neanunţat şi să vă puteţi continua relaţia care se-ntrerupsese la un moment dat şi o să-o duceţi la alt nivel. O să găsiţi şi voi o companie pe gustul vostru care să va-nsotească într-o staţiune de agrement, sau să practicaţi un sport, să faceţi chiar un lucru inedit care să vă reprezinte, să fie tuch-ul vostru.

HOROSCOP BERBEC
Se poate să vă facă cineva cinste la un restaurant, că aţi avut un succes, sau că va-ndragește, pur şi simplu. Sunt oameni pe care nu i-aţi mai văzut de mult şi care vin spre voi să petreceţi un timp de calitate împreună.

HOROSCOP TAUR
O să le-mpliniți dorinţele alor voştri şi or să vă fie recunoscători pentru că e vorba de un confort psihic în primul rând. E cineva tânăr care vrea să fie în preajma voastră, poate va face curte şi o să scanaţi atmosferă, să vedeţi dacă e pentru voi sau nu simţiţi chimia?

HOROSCOP GEMENI
Poate vă duceţi la un botez sau e o aniversare a copiilor, vreo serbare la care o să contribuiţi şi voi cu ceva, că au nevoie de susţinere. Se poate să-ntâlniţi pe cineva care să fie pe lungimea voastră de undă, să va-ntelegeți de minune, să puteţi forma un cuplu pe viaţă, să vă căsătoriţi.

Loading…


HOROSCOP RAC
E un eveniment şi-o s-aveţi şi voi un cuvânt de spus sau de făcut şi o să fiţi convingători. Într-o călătorie undeva, o să daţi şi voi de cineva care va face ochi dulci şi poate n-aţi fost de mult sau deloc în postura asta, de îndrăgostiţi – şi să rămâneţi în vraja asta.

HOROSCOP LEU
Se poate să vă implicaţi într-o activitate recreativă pentru cei mici, sau poate e o competiţie la care o să luaţi chiar voi parte. Poate faceţi pregătiri că vin musafirii – e un moment festiv în familie şi o să aflaţi noutăţi care să va-ntretina starea de bunădispoziţie.

HOROSCOP FECIOARĂ
Poate le faceţi o vizită rudelor apropiate, or fi ceva chestiuni de familie de discutat şi poate pregătiţi şi o masă cu bunătăţi. Se pare că sunteţi mai activi pe scenă socială, ca să construiţi ceva în jurul unei idei, să se vadă munca voastră.