Horoscop Neti Sandu pentru astazi – Cadou frumoase de la persoana iubită

Horoscop BALANŢA
Poate vă face o vizită cineva la care ţineţi şi o să fie un balsam sufletesc, după o săptămână agitată. O să aveţi cu cine să petreceţi o zi minunată şi să vă faceţi planuri pentru o serie de mondenităţi – de sezon şi trebuie să fiţi şi voi în cărţi pe-acolo.

Loading…


Horoscop SCORPION
Se poate să le faceţi copiilor o surpriză, îi duceţi în parcul de distracţii, în locurile de joacă preferate. Aveţi chef de plimbare, vă duceţi chiar şi-ntr-o drumeţie şi vă rupeţi de zgomotul oraşului, sau de monotonia zonei în care locuiţi şi-ncercati o schimbare.

Horoscop SĂGETĂTOR
O stare de bine pe care-o să le-o împărtăşiţi celor dragi în timpul unei excursii sau la vreo petrecere. O să vă bucuraţi de prezenţa unor oameni cu care vibraţi la unison, poate desfăşuraţi o activitate de timp liber şi o să fie revigorant pentru toată lumea.

Horoscop CAPRICORN
O să aflaţi o veste care să v-aducă mai aproape de ţelul pe care-l aveţi, o casă, o maşină, sau poate să va-ntemeiați o familie. E cineva interesat de voi, poate fi viitorul vostru partener de viaţă, dacă veţi găsi la el toate calităţile celui de care aveţi nevoie pentru totdeauana.

Horoscop VĂRSĂTOR
E un moment numai bun ca să vă recâştigaţi locul în inima unei persoane pe care o iubiţi şi o-ţi fi dezamăgit-o, din păcate. O să activaţi mai des pe scenă socială, vă puteţi asocia cu nişte oameni care sunt pe lungimea voastră de undă şi o să fiţi la înălţime, mult mai vizibili.

Horoscop PEŞTI
Se poate să primiţi un cadou de la fiinţa iubită şi să vă vina şi vouă o idee de cadou cu care să-l luaţi prin surprindere pe partener. Se pare că o să dizlocați o sumă de bani ca să vă mişcaţi, poate vă luaţi cazare într-o staţiune de agrement pentru o noapte, asta dacă n-o să vă invite nişte prieteni să înoptați la ei.

Horoscop BERBEC
E posibil să faceţi cunoştinţă cu cineva care o să vrea să fiţi împreună şi dacă şi voi simţiţi la fel, aşa o să se-ntâmple. O să vă-ntâlniţi cu mai vechi şi mai noi prieteni la ceremonia la care o s-ajungeţi la un moment dat pentru c-o s-aveţi mai multe pe listă.

Horoscop TAUR
Poate aflaţi dacă se mută cu voi cineva care s-a decis să trăiţi sub acelaşi acoperiş, să va-ntemeiati o familie. E o zi aniversară, poate fi un botez, e un motiv să vă daţi întâlnire cu cineva care va face să uitaţi de griji, datorii, de oboseală şi să vă încărcaţi bateriile.

Horoscop GEMENI
O să petreceţi un timp de calitate cu omul drag, poate desfăşuraţi o activitate care să vă relaxeze. Poate ocazionaţi un rendez-vous cu cineva care e pe lungimea voastră de undă, dar pân-acum n-aţi avut curaj să ieşiţi la cafea, acum însă e un moment bun.

Loading…


Horoscop RAC
Se poate să vă invite cineva la un botez, e o sărbătoare care-o să v-aducă bucurie şi vă oferă prilejul să revedeţi oameni dragi. Poate-i chemaţi pe nişte prieteni, rude, să chefuiţi, să povestiţi ce-aţi mai făcut, ce planuri aveţi, şi-o să aveţi parte de o după-amiază şi seara plăcute.

Horoscop LEU
Poate-aveti ocazia să aflaţi ceva despre o locuinţă în care vreţi să vă mutaţi şi faceţi o vizionare, vă consultaţi cu familia. Se poate să plecaţi pe undeva în plimbare şi să vă prindă bine să schimbaţi peisajul, să vă mai opriţi pe la vreun prieten care locuieşte prin zona respectivă, să vă hrăniţi
sufleteşte.

Horoscop FECIOARĂ
Va caută cineva care spera să primească un răspuns încurajator de la voi şi o să vă analizaţi starea emoţională să vedeţi ce-o să-i spuneţi. O să le dedicaţi, poate, mai mult timp copiilor, îi duceţi în parcul de distracţii, într-o staţiune de agrement şi rămâneţi şi peste noapte, dacă nu vă cheamă nimeni şi nimic acasă.