Horoscop Neti Sandu pentru astazi. Fecioarele au noroc pe plan profesional!

HOROSCOP SCORPION
O să recuperaţi nişte bani şi o să fiţi la zi, cu cheltuilile, poate mai faceţi rost şi de o colaborare ca să fie, acolo, şi o rezervă de bani. E o perioadă favorabilă studiului şi în care să rezolvaţi toate acele lucruri care v-au ţinut pe loc, acte, definitivări.

HOROSCOP SĂGETĂTOR
Apar noi provocări, puteţi începe o afacere care să se deruleze frumos pentru c-aveţi multe de arătat, să demonstraţi lumii de ce sunteţi în stare. Or să vină ceva bani care pot acoperi cerinţele de moment şi să vă şi distraţi în week-end.

Loading…


HOROSCOP CAPRICORN
Voi o să faceţi un bilanţ financiar ca să ştiţi cum staţi cheltuielile, dacă v-ajung finanţele şi din ce aţi mai putea face rost de bani, pentru că oferte sunt, trebuie doar să le accesaţi. E o răscolire sufletească şi poate lichidaţi un conflict interior, vă eliberaţi de un trecut apăsător şi vă oferiţi o şansă la fericire.

HOROSCOP VĂRSĂTOR
Poate vă faceţi curaj să-i abordaţi pe nişte oameni pricepuţi ca să-ncepeti o colaborare, un parteneriat care v-ar aduce profit şi notorietate. Poate descoperiţi o preocupare de timp liber care să vă dea un tonus mai bun, să vă stimuleze creativitatea şi să vă remonteze.

HOROSCOP PEŞTI
Veşti bune, confirmări de la şcoală, poate aţi trecut şi de un interviu cu pretenţii şi o să fiţi admişi la un job pe bani mulţi şi o să aveţi un alt statut. Poate vă pregătiţi de o plecare la care visaţi de multă vreme, dar nu aveaţi probabil nici timp, nici bani, dar acum vă permiteţi escapadă turistică.

HOROSCOP BERBEC
Se poate s-aveţi mult de lucru la serviciu, să apară şi nişte probleme de sănătate care mocneau de ceva vreme şi pe care le-aţi ignorat, dar trebuie făcut ceva ca să fiţi sănătoşi. Bun moment să lansaţi o discuţie pe marginea responsabilităţilor care vă revin în familie, să contribuie toţi ai voştri cu câte ceva.

HOROSCOP TAUR
Se poate să primiţi un ajutor substanţial din partea cuiva care sesizează faptul că vă e greu cu toate pe cap şi va-ntinde o mână de ajutor, va sponsorizează un proiect. Vă puteţi găsi o casă de cumpărat, sau de închiriat, poate vreţi să vă căsătoriţi, s-aveţi copii, poate vă mutaţi în alt oraş, în străinătate.

HOROSCOP GEMENI
Se anunţă o conjunctură favorabilă, de care-ar fi bine să profitaţi, să lucraţi altceva, să studiaţi ceva care să v-aducă bani în plus la serviciu. E posibil să faceţi cunoştinţă cu cineva care o să joace un rol important în viaţa voastră şi poate vă căsătoriţi, tot e an bun de mariaj.

HOROSCOP RAC
Vi se pot rezolva acele lucruri complicate care v-au împiedicat să progresaţi, şi o să vă puteţi recupera bani, bunuri, să intraţi în posesia unei moşteniri, şi multe altele. Un tratament îşi face efectul, va-nsanatositi, iar unii dintre voi puteţi afla c-o să deveniţi părinţi, sau că se va naşte un copil în familie.

Loading…


HOROSCOP LEU
O şansă de bani, o reuşită în plan profesional, vi se propune o colaborare de care o să fiţi încântaţi şi o să vă suplimentaţi veniturile, treptat, aşa. O să aduceţi un plus de prospeţime în relaţia de cuplu şi veţi îmbunătăţi şi comunicarea ca să vă meargă şi mai bine.

HOROSCOP FECIOARĂ
Se pare c-o să fiţi cooptaţi într-o activitate la care e nevoie de priceperea voastră şi vă puteţi face un şi mai bun renume, să faceţi un salt în carieră. O să vă treziţi cu o invitaţie de plecat la distracţie în week-end şi dacă persoană e pe gustul vostru vă duceţi.

HOROSCOP BALANŢĂ
Se poate să cheltuiţi masiv încă vreo lună, poate până la sfârşitul anului, dar aţi şi amânat nişte plăți şi-atunci se explică, noroc c-or să mai şi între bani. O să vă simţiţi în elementul vostru în mijlocul anturajului feminin, poate se-ntâmplă ceva special, vă descoperiţi nişte valente.