Horoscopul iubirii! Zodiile bolnave de gelozie!

Se intampla ca nu de putine ori unul dintre parteneri sa intreaca limitele geloziei si sa devina pur si simplu obsedat de gandul ca ar putea fi inselat, fapt ce conduce la disensiuni in viata sentimentala. Horoscopul dragostei face o caracterizare a celor mai geloase zodii pentru persoanele care vor sa afle mai multe despre partenerii lor si cum se comporta acestia in situatia in care ar avea motive de gelozie.

Loading…


Horoscopul dragostei: CAPRICORN
Nativii din Capricorn dau foarte mare importanta stabilitatii unei relatii si in momentul in care exista indoieli in aceasta privinta vor cauta sa arunce vina pe persoana de langa ei. Horoscopul dragostei spune ca persoanele din zodia Capricorn vor sa stie tot ce face partenerul lor pana in cele mai mici detalii, de aceea au nevoie de cineva care sa le satisfaca aceste curiozitati.

Horoscopul dragostei: LEU
Leii sunt persoane orgolioase si din aceasta cauza gelozia lor poate atinge cote ridicate foarte repede. Pentru ca nu suporta ideea de a fi tradati sau mintiti, nativii din Leu fac din cel mai mic semn o adevarata tragedie si pot porni certuri uriase din nimic, doar pentru ca li s-a parut ca au motive de gelozie.

Horoscopul dragostei: BERBEC
Persoanele din zodia Berbec reactioneaza ciudat atunci cand sunt scoase din aria lor de confort. Berbecii nu vor fi gelosi atat timp cat cunosc in detaliu cercul de prieteni al partenerului lor, insa cand cineva nou apare in peisaj, ei au tendina sa transforme gelozia in obsesie.

Loading…


Horoscopul dragostei: TAUR
Taurii sunt firi geloase si au nevoie de un partener deschis si transparent, care sa le fie alaturi 100%. Horoscopul dragostei spune ca nativii din Taur sunt familisti convinsi si pun mare pret pe loialitatea partenerului, astfel ca atunci cand simt ca e ceva in neregula pot ajunge sa faca pe detectivii pentru a afla adevarul.