Vezi ce spun astrele!

Loading…


Berbec
Ai grijă pentru că ai obiceiul de a pierde din vedere câteva aspecte esențale la o negociere pe termen lung. Trebuie să fi calm și să analizezi bine situația.


Taur
Vei manifesta o atitudine pozitivă și fericită, pe care cei din jurul tău cam încearcă să o descurajeze din cauza invidiei. Nu te lăsa manipulat de aceste manevre și ocupă-te de visele tale.

Gemeni
Ai de ales între două opțiuni deloc bune, dar ar fi bine să o alegi pe aceea mai puțin rea. Trebuie să arăți puțină sinceritate față de tine înșiși.

Rac
Vei intra în contact cu foarte multă lume, chiar și cu oameni necunoscuți. Chiar dacă conversațiile u se îndreaptă spre cele mai deosebite subiecte, vei descoperi plăcere și în cele mai stupide discuții.

Leu
Deși probleme păreau a nu se mai termina, ei bine, acum toate lucrurile s-au aranjat. Se reinstalează liniștea în casa ta și te simți foarte bine alături de cei dragi.

Loading…


Fecioară
Te cerți cu oricine atunci când un lucru nu-ți convine. Dar în preajma ta se află o persoană care te înțelege și încearcă să te calmeze.

Balanță
Veștile bune vor veni necontenit, așa că ai motive de bucurie. Ești conștient că în fiecare zi vei ajunge acolo unde ți-ai propus.

Scorpion
Tinzi să oferi jumătate din informații, îți place să păstrezi misterul de ori câte ori povestești. Ai grijă pentru că la un moment dat s-ar putea să se întoarca roata.

Săgetător
Deși în aceste zile nu prea ai stat mai deloc, se pare că nici sâmbătă nu te vei relaxa cum trebuie. Un prieten îți va cere ajutorul disperat.

Loading…


Capricorn
Vei reuși să termini un proiect important. Deși ai investit mulți bani într-o afacere, rezultatele vor fi pe măsură.
Ai încredere în tine!

Vărsător
Astăzi vei fi în centrul atenției. Fii curajos, nu te panica. Păstrează-ți aceeași poziție și totul va fi bine.

Pești
Relația cu partenerul de cuplu avansează spre o căsătorie și o fie și la tine un confort sufletesc. O să controlezi mai multe acte, pentru a pune totul cap la cap.